Palveluitamme

Sensomotorinen Valmennus

Vastaanotollamme Sastamalan Karkussa teemme Sensomotoriseen valmennukseen liittyvät arvioinnit ja ohjaamme yksilölliset harjoitteet ajanvarauksella. Kaikille avoin mahdollisuus tukea omaa kuntoutumista, oppimista tai jaksamista.

koulutus

Koulutamme kuntoutuksen ammattilaisia Sensomotorisiksi Valmentajiksi. Voit hankkia tämän käytännön työvälineen oman yksikkösi terapeuteille järjestämällä koulutuksen omassa toimipisteessäsi tai yksittäinen terapeutti voi osllistua eri puolilla Suomea järjestettäviin koulutuksiin.

lyhytkurssit

Tarpeen mukaan räätälöidyt kokonaisuudet sensomotoriikan hyödyntämisestä työyhteisöissä, vuorovaikutuksessa, ihmisten erilaisuuden ymmärtämisessä, urheiluvalmennuksessa ja oman hyvinvoinnin tukena. Suunnitellaan sinulle sopiva kokonaisuus vaikkapa luontaisten taipumusten löytämisestä ja refleksien yhdistelmästä!

verkkokurssit

TULOSSA! Verkkokurssit toimivat joko yksittäisinä keinoina päästä mukaan sensomotorrikan ja refleksitietämyksen hyödyntämiseen asuinpaikasta ja välimatkoista riippumatta. Toiset verkkokurssit liittyvät ensin käytyyn työpajaan,toiset toimivat itsenäisinä kokonaisuuksina.

TYHY -päivät

Tuotamme sisältöjä TYHY -päiviisi yhdistämällä kehon, mielen ja stressinhallinnan keinoja tarpeidesi mukaan hauskasti ja kokemuksellisesti. Työyhteisössä opitaan arvostamaan ja hyödyntämään erilaisia työskentely- ja motivoitumistyylejä, kehittymään vuorovaikutuksessa ja hallitsemaan stressiä. Sensomotoriikan tekniikoiden lisäksi käytössä mentaalivalmennuksen opit NLP:stä hypnoosirentoutukseen! Tilaisuuksissa pönötyskielto!

mentaalivalmennus

Mentaalivalmennukseen kuuluu ratkaisukeskeinen työskentelyote ja tavoitteisiin suuntautuneisuus. Päämääriä on kuitenkin vaikea lähteä tavoittelemaan, jos on jo valmiiksi levoton tai kuormittunut olo. Siksi valmennuksemme tarjoavat pitkäjänteisen mutta tehokaan kokonaisuuden mielen ja kehon yhetistyön tasapainoon saattamiseksi, ei lupauksia pelkän mielenhallinnan keinojen avulla nopeisiin tuloksiin pääsemiseksi. Eloonjäämisviettimme vuoksi kiperässä tilanteessa kehon reaktiot vievät aina voiton mielenhallinnasta 6-0.

urheilijoiden valmennus

Urheilijoiden on kestettävä painetta harjoittelussa ja kilpailutilanteessa mutta myös menestyksen hetkellä. Motivoituminen, keskittyminen ja palautuminen sekä omien vahvuuksien ja luontaisten taipumusten maksimaalinen hyödyntäminen auttavat saamaan merkittävää etumatkaa kilpakumppaneihin. Joukkueurheilussa nämä tiedot auttavat valmentajaa hyödyntämään urheilijoidensa kapasiteetin oikein ja tehostamaan suorituksia, tukemaan motivaatiota ja jaksamista sekä välttämään loukkaantumisia.

työnohjaus

Työnohjaus on keino auttaa työntekijää tai työyhtisöä kirkastamaan työrooliaan ja tehtäväänsä ja kehittymään osaamisalallaan. Työnohjaus tukee merkittävästi työssä jaksamista ja antaa keinoja käsitellä hankalia asioita luottamukselliseti ulkopuolisen ihmisen kanssa. Yksilö- ja ryhmätyönohjaukset on mahdollista toteuttaa joko vastaanotollamme tai omassa toimipisteessänne. Lisätiedot Kimmolta 0500-797758 tai kaalto(at)motivox.fi
https://www.tyonohjausaalto.fi/

rentoutus- ja hypnoosivalmennukset

Rentotuminen on yksi vaikuttavimmista keinoista stressihormonituotannon pysäyttämiseen. Ohjatut rentoutukset auttavat sinut alkuun aiempaa levollisempaan elämään. Hypnoosi-ja suggestio-ohjauksen keinoin voidaan buustata rentoutumisen hyötyjä varsinkin erilaisissa tavoitetilanteissa, kuten painonhallinnassa ja tupakasta vieroittumisessa. Ne auttavat kuitenkin saamaan syvemmän yhteyden omiin tunteisiin, uskomuksiin ja arvoihin ja siten saattavat muuttaa itsearvostuksesi ja itseesi luottamisen aivan uusille tasoille!

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin sovitaan aika tilanteesi kartoitukseen, jotta saat itsellesi tai tiimillesi sopivimman palvelukokonaisuuden!